Over Kuiper Keukens

Kuiper Keukens, een (h)echt familiebedrijf

Een (h)echt familiebedrijf

Kuiper Keukens heeft al ruim 20 jaar ervaring in de wereld van keukens. Bij de start van zijn bedrijf werd Paul geadviseerd geen oranje in zijn logo te verwerken. Maar Paul besloot anders. Oranje staat voor blijdschap, creativiteit en geluk. En oranje is een warme kleur: eigenschappen die als geen ander passen bij Kuiper Keukens.

 

Keukenchefs

Met een vestiging in Nootdorp en uitbreiding in Roelofarendsveen waren er extra keukenchefs nodig. En wat is er dan leuker dat je eigen kinderen in het bedrijf komen werken. Paul is trots:

 

{

“Het is een voorrecht dat je met je kinderen kan en mag werken. Daar geniet ik echt iedere dag van. We zijn een (h)echt familiebedrijf.”

 

Showroom aan huis

Samen streeft team Kuipers er dagelijks naar om ook uw droomkeuken te realiseren. En het mooie is: u hoeft er niet voor naar de showroom, de showroom komt bij u thuis. Zo kan Paul of een van zijn zonen nog beter advies geven, meedenken en een messcherpe prijs maken.

Paul adviseerde ons een nieuwe keuken te nemen en nam de tijd voor een deskundig advies. Zij hebben de oude keuken weggehaald en voor alles gezorgd (afvoer, stukadoor etc). Afspraken werden nagekomen en we hebben nu een keuken naar ons zin. Wat ons betreft Paul en Jelle een dikke 10 voor jullie. Zelfs vandaag nog werd dezelfde dag een lekke kraan vervangen.
Dit noemen wij service!!

– Jan en Jannie Hendriks

Mogen wij u bellen voor een afspraak?

Ja, bel mij terug

Verklaring voor akkoord

10 + 6 =

Bezoekadres

Uitsluitend op afspraak:
Cilinderweg 43 unit 15
2371 DZ Roelofarendsveen
071 209 0000
paul@kuiperkeukens.nl