Een nieuwe keuken

De keukenspecialist van Roelofarendsveen

De keukenspecialist van Roelofarendsveen

Een nieuwe keuken kopen is een flinke uitgave. Het is logisch dat u daar vragen bij heeft. Daarom komen we bij u langs, om al uw vragen te beantwoorden en advies te geven. Kiest u voor een landelijke, moderne, klassieke, greeploze of natuurlijke keuken: wat uw smaak ook is, bij Kuiper Keukens proeft u de kwaliteit in alle soorten keukens.

 

Met oog voor detail

Tijdens het koken kunnen kleine aanpassingen aan uw gerecht een wereld van verschil maken. Dat is met keukens niet anders. En juist op die belangrijke details ligt onze focus. Van bijpassende frontjes, stijlvolle handgrepen, een doorlopend werkblad tot een trendy gouden kraan. Zo maakt u van die droomkeuken, uw keuken.

Vakbekwame keukenchefs

Nadat we alles besproken en uitgewerkt hebben, komen onze vakbekwame keukenchefs bij u langs om de keuken te plaatsen. Ook het eventuele stuc- en loodgieterswerk en leidingwerk voeren wij voordelig voor u uit. En uw oude keuken, die plaatsen we in de container. Kortom: u wordt volledig ontzorgd, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe keuken.

mogen wij u bellen voor een afspraak?

Ja, bel mij terug

Verklaring voor akkoord

9 + 14 =

Bezoekadres

Uitsluitend op afspraak:
Cilinderweg 43 unit 15
2371 DZ Roelofarendsveen
071 209 0000
paul@kuiperkeukens.nl